Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη για δεύτερη φορά

Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη για δεύτερη φορά 1
Max Mumby/Indigo/Getty Images

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της, που θα γεννηθεί στις αρχές της άνοιξης, με τον 40χρονο σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi.

«Η Βασιλική Υψηλότης Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί στις αρχές της άνοιξης· έναν αδερφό για τον Wolfie, οκτώ ετών, και τη Sienna, τριών ετών», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς ενημερώθηκε και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τα νέα», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η συγγένεια του βασιλιά με τη μέλλουσα μαμά είναι πολύ στενή αφού είναι η κόρη του αδελφού του, Andrew.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη περιμένει το δεύτερο παιδί της. O Mozzi έχει έναν γιο, τον Christopher Woolf, γνωστό και ως "Wolfie", από προηγούμενη σχέση, τον οποίο μεγαλώνουν μαζί.

Επίσης το ζευγάρι έχει μια κόρη, την Sienna Elizabeth. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, γι 'αυτό στην τελετή παραβρέθηκαν μόνο 20 στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Το μωρό θα είναι το 11ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από τη μεγαλύτερη αδελφή του, Sienna, και τη μητέρα του, Βεατρίκη, όπως γράφει η Daily Mail.

SHARE THE STORY

Exit mobile version