Η Hailey Bieber ανέβασε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

Η Hailey Bieber ανέβασε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της 1
Instagram @haileybieber

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που η Hailey και ο Justin Bieber ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα! Το μοντέλο μοιράστηκε για πρώτη φορά μερικές τρυφερές φωτογραφίες από τον γάμο τους.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Hailey Bieber μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα φίλο της και σχεδιαστή μόδας Virgil Abloh.

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, η Hailey δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας και του Abloh κατά την οποία δοκιμάζουν το νυφικό της, τιμώντας έτσι την έκτη επέτειο του γάμου με τον Justin Bieber. Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2018 και ακριβώς έναν χρόνο αργότερα ήρθε και ο θρησκευτικός γάμος μαζί με μια μεγάλη γαμήλεια τελετή στην Νότια Καρολίνα.

Η Hailey Bieber ανέβασε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της 2

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα Instagram Stories της, η Hailey περπατά χέρι-χέρι με τον Abloh, φορώντας ένα κατάλευκο δαντελένιο νυφικό, το οποίο σχεδίασε ο ίδιος. Το νυφικό ξεχώριζε για το μεγάλο πέπλο που έπεφτε απαλά πάνω στο πρόσωπό της καλύπτοντάς το, μια vintage παράδοση που είχε αρχίσει εδώ και δεκαετίες να εκλείπει. «Χρόνια πολλά V, μας λείπεις! Σε ευχαριστώ που μου έφτιαξες το πιο μαγικό νυφικό. 🤍», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Hailey Bieber ανέβασε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της 3

Ο Virgil Abloh πέθανε από καρκίνο στις 28 Νοεμβρίου 2021. Εκτός από τον σχεδιασμό του νυφικού της, ο Abloh ήταν επίσης καλεσμένος στο θρησκευτικό γάμο της με τον Justin στις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Hailey Bieber

Η Hailey δημοσίευσε επίσης μια δεύτερη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της στη Νότια Καρολίνα, στην οποία η ίδια και ο σύζυγός της, Justin, φιλιούνται ενώ στέκονται σε εξωτερικό χώρο. Η μακριά ουρά του νυφικού της Hailey είναι απλωμένη πίσω της και φέρει τη κεντημένη φράση: «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Η Hailey Bieber ανέβασε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της 4

SHARE THE STORY

Exit mobile version