Συνελήφθη ξανά ο γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας, Marius Borg Høiby

Συνελήφθη ξανά ο γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας, Marius Borg Høiby 1
Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Ο εξώγαμος γιος της Mette-Marit κατηγορείται από τουλάχιστον τρεις πρώην του για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο 27χρονος Marius Borg Høiby είναι ο εξώγαμος γιος της διάδοχης πριγκίπισσας της Νορβηγίας Mette-Marit. Ο νεαρός τελευταία έχει απασχολήσει τα διεθνή μίντια με την παραβατική συμπεριφορά του και τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του. Ο Marius Borg Høiby συνελήφθη για δεύτερη φορά το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου για φερόμενη παραβίαση περιοριστικού διατάγματος.

Ο μεγαλύτερος γιος της Mette-Marit και θετός γιος του διάδοχου πρίγκιπα Haakon συνελήφθη αρχικά και τέθηκε υπό κράτηση στις 4 Αυγούστου 2024 όταν κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση της συντρόφου του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως επιτέθηκε στη σύντροφό του και ότι κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο γιος της πριγκίπισσας κατηγορείται για σωματικές βλάβες και για υλικές ζημιές στο σπίτι της γυναίκας, με την οποία διατηρούσε σχέση.

Συνελήφθη ξανά ο γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας, Marius Borg Høiby 2
Julian Parker/ UK Press/ Getty Images

«Συνέβη κάτι που δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει. Προκάλεσα σωματικές βλάβες και κατέστρεψα αντικείμενα σε ένα διαμέρισμα, υπό την επήρεια αλκοόλ και κοκαΐνης, έπειτα από έναν καβγά» ανέφερε ο 27χρονος στη γραπτή δήλωσή του προς τη δημόσια τηλεόραση.

«Έχω αρκετές ψυχικές διαταραχές που σημαίνει ότι σε όλη μου την ανατροφή και την ενήλικη ζωή μου, είχα, και εξακολουθώ να έχω, προκλήσεις. Δίνω μάχη με την κατάχρηση ουσιών εδώ και πολύ καιρό, κάτι για το οποίο έχω λάβει θεραπεία στο παρελθόν. Θα συνεχίσω την θεραπεία μου και θα την πάρω πολύ σοβαρά. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να πω συγγνώμη στην κοπέλα μου. Δεν της άξιζε ούτε αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ, ούτε η ακραία πίεση τόσο από τον νορβηγικό όσο και από τον ξένο Τύπο στη συνέχεια».

Συνελήφθη ξανά ο γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας, Marius Borg Høiby 3
Mark Cuthbert/UK Press/ Getty Images

Τέλος, ο Marius δήλωσε: «Η χρήση ναρκωτικών και οι διαγνώσεις μου δεν δικαιολογούν αυτό που συνέβη στο διαμέρισμα στο Frogner το βράδυ της Κυριακής το περασμένο Σαββατοκύριακο. Θέλω να είμαι υπεύθυνος για ό,τι έχω κάνει και θα εξηγήσω τη θέση μου με ειλικρίνεια στην αστυνομία».

Ωστόσο, το Σάββατο που μας πέρασε, ο 27χρονος «Πρίγκιπας» παραβίασε το περιοριστικό διάταγμα όταν επιχείρησε να επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του, σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE. Κάπως έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε εκ νέου στη φυλακή, με την τελευταία αυτή παραβίαση να προστίθεται στο κατηγορητήριο.

Αφού έγιναν γνωστές οι κατηγορίες εναντίον του Høiby, άλλες δύο πρώην σύντροφοί του, η Juliane Snekkestad και η Nora Haukland, τον κατηγόρησαν για ψυχολογική και σωματική κακοποίηση.

SHARE THE STORY

Exit mobile version