Ο μικρότερος γιος του Alain Delon μοιράζεται ένα συγκινητικό post, έναν μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα του

Ο μικρότερος γιος του Alain Delon μοιράζεται ένα συγκινητικό post, έναν μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα του 1
Instagram/ alainfabiendelon

Κι ενώ ο σταρ του σινεμά δεν είναι πια εν ζωή, οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ των παιδιών του συνεχίζονται.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο μικρότερος γόνος του Alain Delon, Alain-Fabien, μόλις μοιράστηκε ένα συγκινητικό ποστ με σπάνιες φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του, έναν μήνα μετά τον θάνατο του θρυλικού ηθοποιού. «Ένας μήνας...Μας λείπεις, μπαμπά» γράφει η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Alain να ποζάρει με τον μεγαλύτερο γιο του, Anthony αλλά και τα εγγόνια του σε οικογενειακές στιγμές, καθώς και να απολαμβάνει τη σαμπάνια του.

Πόσα παιδιά είχε ο Alain Delon

Η Γερμανίδα τραγουδίστρια Nico, με την οποία είχε σύντομη σχέση o Delon, γέννησε στις 11 Αυγούστου 1962 ένα αγόρι, τον Christian Aaron Boulogne, γνωστός ως Ari Boulogne. Ακόμα κι αν το παιδί μεγάλωσε η Edith, η μητέρα του Delon και υιοθετήθηκε από τον πατριό του, του οποίου το επίθετο πήρε, ο ηθοποιός αρνιόταν πάντα ότι ήταν πατέρας του παιδιού. Το 2001, στο βιβλίο του "L'amour n'oublie jamais", ο Ari Boulogne (που πέθανε τον Μάιο του 2023) υποστήριξε ότι ήταν γιος του ηθοποιού.

Ο Delon παντρεύτηκε το μοντέλο Nathalie Barthélémy στις 13 Αυγούστου 1964 στο La Ville-aux-Clercs (Loir-et-Cher). Ο γιος τους, Anthony, γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1964 στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια. Ζώντας χωριστά από τις 19 Οκτωβρίου 1967, το ζευγάρι χώρισε επίσημα στις 14 Φεβρουαρίου 1969.

Το 1987, γνώρισε τη Rosalie van Breemen, μια Ολλανδέζα μοντέλο, στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο. Μαζί της απέκτησε δύο παιδιά: την Anouchka, (γενν. 25 Νοεμβρίου 1990) και τον Alain-Fabien, (γενν. 18 Μαρτίου 1994). Το ζευγάρι χώρισε επίσημα το 2001, μετά από δεκατέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο μικρότερος γιος του Alain Delon μοιράζεται ένα συγκινητικό post, έναν μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα του 2
PARIS, FRANCE - JUNE 03: Alain-Fabien Delon and Anthony Delon attend the Global Gift Gala 2019 at Four Seasons Hotel George V on June 03, 2019 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/Getty Images)

Οικογενειακά προβλήματα με τον γιο του

Στις 4 Ιανουαρίου 2024, ο Alain Delon υπέβαλε καταγγελία κατά του γιου του Anthony μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος στο περιοδικό Paris Match. Ο Anthony Delon στη συνέντευξη είχε συζητήσει την εύθραυστη υγεία του πατέρα του και κατηγόρησε την ετεροθαλή αδερφή του Anuchka, ότι χειραγωγούσε τον πατέρα τους για την κληρονομιά. Αποκάλυψε, επίσης, ότι ο πατέρας του ήταν «αδυνατισμένος» και ότι «δεν αντέχει να βλέπει τον εαυτό του έτσι».

Στη συνέχεια, ο Anthony Delon υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία εναντίον της Anouchka, κατηγορώντας την ότι δεν ενημέρωσε την οικογένεια για τα αρνητικά αποτελέσματα πέντε γνωστικών τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο πατέρας τους μεταξύ 2019 και 2022, μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό. Η Anouchka Delon, από την άλλη, κατηγόρησε τα αδέρφια της ότι έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του πατέρα τους και ισχυρίστηκε ότι ήθελαν να τον μεταφέρουν στην Ελβετία για να συνεχίσει να νοσηλεύεται εκεί. Στη συνέχεια ανακοίνωσε τα σχέδια της να υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδείς κατηγορίες, απειλές και παρενόχληση κατά του αδερφού της, Anthony Delon.

Ο μικρότερος γιος του Alain Delon μοιράζεται ένα συγκινητικό post, έναν μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα του 3

Επιπλέον, ο δικηγόρος του Alain Delon ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του «δεν μπορεί να αντέξει την επιθετικότητα του γιου του Anthony, ο οποίος του λέει συνέχεια ότι είναι γερασμένος». Στις 29 Μαρτίου 2024, η Anouchka Delon μήνυσε τα αδέρφια της για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μετά τη μετάδοση μιας ηχογράφησης τον Ιανουάριο του 2024 στο Instagram μιας συνομιλίας μεταξύ της ίδιας και του πατέρα της.

Τόσο ο Anthony όσο και ο Alain-Fabien θα καταθέσουν στο δικαστήριο για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η ημερομηνία της δίκης ορίστηκε για τον Απρίλιο του 2025.

SHARE THE STORY

Exit mobile version