Αυτός είναι ο λόγος που η Lady Gaga δεν αρνήθηκε ποτέ τις φήμες ότι ήταν άνδρας

Αυτός είναι ο λόγος που η Lady Gaga δεν αρνήθηκε ποτέ τις φήμες ότι ήταν άνδρας 1
JB Lacroix/FilmMagic - Getty Images

Η τραγουδίστρια συνόψισε με λίγα λόγια, τη σχέση της με την παραπληροφόρηση.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Lady Gaga εμφανίστηκε στο δεύτερο επεισόδιο του «What's Next? The Future With Bill Gates» και εξήγησε την απόφασή της να μην απαντήσει ποτέ στις φήμες που κυριαρχούσαν στα πρωτοσέλιδα στην αρχή της καριέρας της, οι οποίες ισχυρίζονταν ότι ήταν στην πραγματικότητα άνδρας.

Η ποπ σταρ το 2011 είχε αναφερθεί στις φήμες σε μια συνέντευξη στο CNN λέγοντας: «Γιατί διάολο να σπαταλήσω τον χρόνο μου και να κάνω μια συνέντευξη Τύπου για το αν έχω ή όχι πέος; Οι θαυμαστές μου δεν νοιάζονται για αυτό, το ίδιο κι εγώ».

«Όταν ήμουν γύρω στα 20, υπήρχε μια φήμη ότι είμαι άντρας», είπε η Gaga στον Bill Gates. «Γυρνούσα όλον τον κόσμο. Ταξίδευα για περιοδείες και για την προώθηση των δίσκων μου και σχεδόν σε κάθε συνέντευξη που καθόμουν, έλεγαν…"Υπάρχουν φήμες ότι είσαι άντρας. Τι έχεις να πεις για αυτό;"».

i could watch lady gaga CONFUSE men ALL DAY

«Ο λόγος για τον οποίο δεν απάντησα στην ερώτηση αυτή είναι επειδή δεν ένιωσα ποτέ το θύμα σε αυτό το ψέμα και σκεφτόμουν: "Τι θα έκανε ένα παιδί που κατηγορείται για κάτι τέτοιο, όταν θα έβλεπε ένα δημόσιο πρόσωπο σαν εμένα να νιώθει ντροπή για αυτό;" συνέχισε η Lady Gaga. «Έχω βρεθεί σε καταστάσεις όπου το να διορθώσω μια φήμη δεν ήταν προς το συμφέρον της ευημερίας των άλλων ανθρώπων. Σε αυτή την περίπτωση, προσπάθησα να γίνω προκλητική και ενοχλητική με άλλο τρόπο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την παραπληροφόρηση για να δημιουργήσω μια διαφορετική, ανατρεπτική απάντηση».

Η τραγουδίστρια συνόψισε τη σχέση της με την παραπληροφόρηση, λέγοντας: «Έχω συνηθίσει να τυπώνουν ψέματα για μένα από τότε που ήμουν 20 ετών. Είμαι ερμηνεύτρια. Νομίζω ότι είναι κάπως αστείο».

Lady Gaga, Bruno Mars - Die With A Smile (Official Music Video)

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός ετοιμάζεται για άλλη μια δυνατή χρονιά για την ίδια, με την κυκλοφορία της ταινίας «Joker: Folie à Deux», που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα νωρίτερα αυτό το μήνα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από τις 4 Οκτωβρίου.

Η Lady Gaga πρόσφατα ανέβηκε στην κορυφή των μουσικών τσαρτ με το ντουέτο της με τον Bruno Mars «Die With a Smile» και πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο σινγκλ από το επερχόμενο έβδομο στούντιο άλμπουμ της τον Οκτώβριο. Το πλήρες άλμπουμ θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Όλα τα επεισόδια του «What's Next? Το μέλλον με τον Bill Gates» είναι πλέον διαθέσιμα στο Netflix.

Joker: Folie À Deux | Official Trailer

SHARE THE STORY

Exit mobile version