Ποιος είναι ο Mr Prada, ο Tiktoker που καταζητείται για τη δολοφονία του ψυχολόγου του

Ποιος είναι ο Mr Prada, ο Tiktoker που καταζητείται για τη δολοφονία του ψυχολόγου του 1

Ο 20χρονος κατάφερε να ξεφύγει από την αστυνομία με το αμάξι του ψυχολόγου. Χρήστες στα social media πιστεύουν ότι έχουν ανακαλύψει το κίνητρο της δολοφονίας.

ΑΠΟ ΣΙΝΤΥ ΧΑΤΖΗ

O γνωστός Tiktoker, Mr Prada, θεωρείται νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του 69χρονου ψυχολόγου, William Nicholas "Nick" Abraham. Ο Mr Prada ή Pabloc Core, κατά κόσμον Terryon Ishmael Thomas, ήταν ένας 20χρονος, ο οποίος απέκτησε το δικό του κοινό στην ψηφιακή πλατφόρμα του Tiktok, ανεβάζοντας χιουμοριστικά βιντεάκια.

Ο νεαρός γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2004 στη Λουιζιάνα της Αμερικής. Έχει δύο λογαριασμούς στη δημοφιλή πλατφόρμα και έχει συγκεντρώσει συνολικά 8.2 εκατομμύρια followers.

Στα βίντεό του ο 20χρονος έκανε αστεία σχετικά με την ερωτική και φοιτητική του ζωή, τους φίλους και την οικογένειά του. Έγινε πρώτη φορά viral το 2022 όταν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλούσε για το γεγονός ότι είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμος στις σχέσεις του.

@mr.prada458 #fyp ♬ original sound - 🇹🇷

Ο Mr Prada ξεφεύγει από τις αρχές

Ο Mr Prada κρίθηκε ύποπτος από τις αρχές για τη δολοφονία του ψυχολόγου του, William Nicholas "Nick" Abraham. Την 1η Οκτωβρίου 2024, το αστυνομικό τμήμα του Μπατόν Ρουζ στη Λουιζιάνα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Tiktoker για πολλαπλές κατηγορίες. Σύμφωνα με πηγές, ένας αξιωματικός επιχείρησε να σταματήσει ένα μαύρο Lincoln MKZ στη λεωφόρο North Sherwood Forest Boulevard. Πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου ήταν ο Mr Prada, ο οποίος δε σταμάτησε όταν του ζητήθηκε. Αντίθετα, ο Mr Prada κατάφερε να ξεφύγει, τρακάροντας ένα περιπολικό.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του οδηγού από τις κάμερες ασφαλείας και τον έκρινε ως πρόσωπο ενδιαφέροντος για τη δολοφονία του ψυχολόγου.

@mr.prada458 #fyp ♬ original sound - ClubHouseVideos

Ο influencer καταζητείται για τις ακόλουθες κατηγορίες:

Επιδεινούμενη ποινική ζημία περιουσίας
Αντίσταση σε αστυνομικό
Μη εξουσιοδοτημένη χρήση οχήματος

Σκότωσε τον ψυχολόγο του;

Το όχημα που οδηγούσε ο Mr Prada ανήκε στον ψυχολόγο William Nicholas Abraham, όπως επιβεβαίωσαν αργότερα οι αρχές. Το άψυχο σώμα του θύματος βρέθηκε τυλιγμένο σε ένα κομμάτι μουσαμά την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου.

Ο Abraham, γνωστός ιερέας και ψυχολόγος στην κοινότητα Μπατόν Ρουζ, πέθανε από σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι.

Το σώμα του βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση, με μώλωπες να καλύπτουν το κεφάλι, τους ώμους και τον λαιμό του, σύμφωνα με τον σερίφη Gerald Sticker, ο οποίος περιέγραψε το σκηνικό ως «μια πολύ βίαιη και σωματική επίθεση».

Να σημειωθεί ότι λίγους μήνες πριν, ο Mr Prada είχε αναφέρει πως πάσχει από διπολική διαταραχή και πως περνά μανιακό επεισόδιο.

Έρευνα σε εξέλιξη

Ο Mr Prada δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για τη δολοφονία του Abraham, αλλά έχει ονομαστεί ως ύποπτος για την υπόθεση.

Πλάνα από τις κάμερες παρακολούθησης έδειξαν το αυτοκίνητο του Abraham το απόγευμα της Κυριακής, την ίδια ημέρα και στο ίδιο σημείο που βρέθηκε το σώμα του.

Το αστυνομικό τμήμα του Μπατόν Ρουζ επιβεβαίωσε ότι ο Thomas ονομάζεται Mr Prada στο TikTok.

Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, οι αρχές προτρέπουν όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται ο Tiktoker να επικοινωνήσει αμέσως με το αστυνομικό τμήμα του Μπατόν Ρουζ ή τους Crime Stoppers.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τη Λουιζιάνα και το διαδικτυακό fanbase του Thomas.

Καθώς προκύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες, οι αρχές συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Abraham. Μέχρι στιγμής, ο Tiktoker παραμένει άφαντος.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με πολλά ερωτήματα ακόμη αναπάντητα σχετικά με τη φύση της σχέσης του Thomas και του Abraham, τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του ψυχολόγου και την τρέχουσα τοποθεσία του Thomas.

Ένας ιερέας- ψυχολόγος με σκοτεινό παρελθόν

Προτού ο Abraham αρχίσει να εργάζεται ως ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής, υπηρέτησε ως καθολικός ιερέας για 14 χρόνια στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα. Στην προσωπική του ιστοσελίδα περιγράφει τον εαυτό του ως life coach, motivational ομιλητή, συγγραφέα και δάσκαλο. Ο θεραπευτής εμφανιζόταν τακτικά σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι για να παρέχει συμβουλές σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας. Με αυτόν τον τρόπο, ο ψυχολόγος είχε γίνει μια γνωστή περσόνα στην κοινότητά τους.

Ποιος είναι ο Mr Prada, ο Tiktoker που καταζητείται για τη δολοφονία του ψυχολόγου του 2

Ωστόσο, το παρελθόν του ιερέα θα έβγαινε σύντομα στην επιφάνεια, σοκάροντας τους πάντες. Το 2015, ο Abraham συνελήφθη και κατηγορήθηκε για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 11χρονου αγοριού κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Αργότερα, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Χρήστες στα social media αναφέρουν πως ο Mr Prada ήταν κι αυτός 11 χρονών το 2015 και πολλοί αναρωτιούνται αν ήταν εκείνος το θύμα του.

Τα 8 αδέρφια του Abraham τον περιγράφουν ως έναν καλό άνθρωπο, που το μόνο που ήθελε είναι να αγαπάει την κοινότητά του. «Σημάδεψε τις ζωές τόσων ανθρώπων και τους έκανε καλύτερους» είπε ο αδερφός του σε πρόσφατες δηλώσεις. Φίλος του Abraham λέει πως «ο Abraham δεν ήταν ο τύπος του ανθρώπου που θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Tiktoker δολοφονία

SHARE THE STORY

Exit mobile version