Τι κι αν ήταν τοξική; Η Ellen DeGeneres πλέον δηλώνει περήφανη για τον εαυτό της

Τι κι αν ήταν τοξική; Η Ellen DeGeneres πλέον δηλώνει περήφανη για τον εαυτό της 1
Steve Granitz/WireImage/ Getty Images

«Έχετε ακούσει το ρητό "Το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα δεν είναι δική μου δουλειά". Γιατί οι άνθρωποι λένε πολλά και δεν έχεις κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτό. Αλλά ξέρεις την αλήθεια και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία», είπε στο νέο της comedy special στο Netflix.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Ellen DeGeneres στο τελευταίο της stand-up comedy special για το Netflix, με τίτλο «For your approval», αναφέρθηκε στο σκάνδαλο που την έκανε να χάσει την εκπομπή της, μετά από καταγγελίες για τοξική συμπεριφορά.

Η πρώην παρουσιάστρια του talk show είπε στο κοινό ότι είναι «περήφανη» για το άτομο που έχει γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αφότου χαρακτηρίστηκε ως «κακιά» και «αγενής» και κατηγορήθηκε ότι ηγείται ενός τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος.

«Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι ανοιχτός στις διαφορετικές ερμηνείες των άλλων. Και είμαι βέβαιη ότι έχετε ακούσει το ρητό "Το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα δεν είναι δική μου δουλειά". Γιατί οι άνθρωποι θα λένε πολλά και δεν έχεις κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτό. Αλλά ξέρεις την αλήθεια και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία», είπε.

Ενώ αναγνώρισε ότι η καριέρα της στην κωμωδία την ανάγκασε να «ενδιαφερθεί για το τι σκέφτεται ο κόσμος» ως τρόπο μέτρησης της επιτυχίας, η DeGeneres παραδέχτηκε ότι έχει σταματήσει να εστιάζει στο τι νιώθουν οι άλλοι για αυτήν – ειδικά αφού επέτρεψε στην «κακή» ετικέτα να την «καταναλώσει».

«Αν τους αρέσεις, είσαι in, και αν δεν τους αρέσει, είσαι out. Και έχω περάσει μια ολόκληρη ζωή προσπαθώντας να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους και με ένοιαζε πάρα πολύ τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Έτσι, η σκέψη ότι κάποιος νόμιζε ότι είμαι κακιά ήταν καταστροφική για μένα και με έτρωγε για πολύ καιρό», συνέχισε.

«Μετά από μια ζωή όπου μόνο αυτό με ένοιαζε, απλά δεν μπορώ πια. Οπότε δεν το κάνω», κατέληξε, κάνοντάς μας ωστόσο να διατηρούμε ακόμη τις αμφιβολίες μας.

Ellen DeGeneres: For Your Approval | Official Trailer | Netflix

SHARE THE STORY

Exit mobile version