Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To πολωνικό brand που ετοίμασε τις αθλητικές στολές για την ελληνική αποστολή στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To πολωνικό brand που ετοίμασε τις αθλητικές στολές για την ελληνική αποστολή στο Παρίσι 1
@4f_official / Instagram

Ένα πολωνικό brand, πέρα από την Ελλάδα, θα ντύσει και άλλες αποστολές χωρών.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Μένουν πολύ λίγες ώρες μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2024 και οι πληροφορίες που μας έρχονται είναι πολλές. Αφού είδαμε όσα αναμένεται να παρακολουθήσουμε στην τελετή έναρξης, έχει ενδιαφέρον να γνωρίσουμε το brand που ντύνει την ελληνική αποστολή, αλλά δεν είναι ελληνικό.

Είναι πολωνικό και πέρα από την Ελλάδα, θα ντύσει και άλλες αποστολές χωρών. Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα λοιπόν, θα εμφανιστεί στο στάδιο φορώντας στολές που σχεδίασε η πολωνική εταιρεία 4F.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεργάζεται με μια ανερχόμενη εταιρεία ιματισμού, μετά την προηγούμενη συνεργασία με την κινεζική 361° στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μεταξύ των χωρών που συνεργάστηκαν μαζί της, είναι και η Ουκρανία, Σλοβακία, Λετονία, Κροατία και το Κοσσυφοπέδιο. Όλες οι παραπάνω αποστολές θα φορούν 4F.

Οι συλλογές «Paris» παρουσιάστηκαν αρχές Ιουνίου στη Βαρσοβία και προετοιμάστηκαν από την ομάδα σχεδιασμού της 4F σε στενή συνεργασία με τις έξι Ολυμπιακές και τρεις Παραολυμπιακές επιτροπές, καθώς και με τους αθλητές.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To πολωνικό brand που ετοίμασε τις αθλητικές στολές για την ελληνική αποστολή στο Παρίσι 2

«Αυτοί θα είναι οι όγδοοι συνολικά Αγώνες στους οποίους θα είμαστε παρόντες ως χορηγός και συνεργάτης των Ολυμπιακών Επιτροπών. Αυτό σημαίνει 14 χρόνια συλλογής εμπειρίας και ανάπτυξης του προτύπου των ολυμπιακών συλλογών, τις οποίες δημιουργούμε με υπερσύγχρονα, υπέρλαφρα υλικά που βασίζονται σε σχεδιασμό μελετημένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια», δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας, Igor Klaja. «Θα είμαστε ιδιαίτερα ορατοί στο Παρίσι με εκατοντάδες αθλητές που θα φορούν τις προσεκτικά σχεδιασμένες στολές με το λογότυπο 4F», πρόσθεσε.

SHARE THE STORY

Exit mobile version