Kim Yeji: Η viral σκοπεύτρια των Ολυμπιακών Αγώνων θα υποδυθεί τη δολοφόνο σε ταινία

Kim Yeji: Η viral σκοπεύτρια των Ολυμπιακών Αγώνων θα υποδυθεί τη δολοφόνο σε ταινία 1
Charles McQuillan/Getty Images

Αυτός θα είναι ο πρώτος της ρόλος στην υποκριτική και η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια Kim Yeji, της οποίας η δεξιοτεχνία και το cool στυλ την έκαναν κατευθείαν viral στα social media κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου, μόλις απέκτησε τον πρώτο της ρόλο στην υποκριτική. Μάλιστα, θα υποδυθεί έναν δολοφόνο!

Η 32χρονη πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μέτρων γυναικών τον Ιούλιο και η εξαιρετικά ψύχραιμη συμπεριφορά της, σε συνδυασμό με τα συρμάτινα γυαλιά σκοποβολής και το στυλάτο καπέλο του μπέιζμπολ που είχε επιλέξει, τη μετέτρεψαν σε παγκόσμιο viral.

Κι ενώ το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, γρήγορα τράβηξε την προσοχή ακόμη και διασήμων όπως του Elon Musk, ο οποίος φαίνεται να είχε προβλέψει αυτήν την εξέλιξη: «Θα πρέπει να παίξει σε μια ταινία δράσης. Δεν απαιτείται υποκριτική!» είχε γράψει τότε στο Twitter.

Τώρα, η Kim Yeji θα υποδυθεί μια δολοφόνο στο «Crush», μια spinoff σειρά μικρού μήκους του «Asia», όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εταιρείας ψυχαγωγίας Asia Lab με έδρα τη Σεούλ.

Η Kim θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Ινδή ηθοποιό και influencer Anushka Sen, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Asia Lab. Η Anushka δεν είναι καθόλου τυχαία επιλογή καθώς αν και μόλις 22 ετών, έχει μεγάλη εμπειρία στην ινδική τηλεόραση ενώ στο Instagram ακολουθείται από 40 εκατομμύρια!

Οι παραγωγοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα παρακολουθήσουν «την πιθανή συνέργεια που θα προκύψει από τη νέα μεταμόρφωση της Kim Yeji και της Anushka Sen σε ένα δολοφονικό δίδυμο».

Από τότε που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, η Kim έχει αποκτήσει δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές, ενώ αμέτρητα memes κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η Ολυμπιονίκης υπέγραψε με ένα πρακτορείο ταλέντων της Νότιας Κορέας τον Αύγουστο για να τη βοηθήσει στη διαχείριση των εξωαγωνιστικών της δραστηριοτήτων και έκτοτε έχει φωτογραφηθεί για καμπάνια της Louis Vuitton, ενώ έχει κυκλοφορήσει δική της σειρά makeup σε συνεργασία με τον οίκο Givenchy.

SHARE THE STORY

Exit mobile version