Helen Mirren, Viola Davis και έξι ακόμη γυναικεία πρότυπα απέκτησαν τη δική τους Barbie

Helen Mirren, Viola Davis και έξι ακόμη γυναικεία πρότυπα απέκτησαν τη δική τους Barbie 1

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας αλλά και τα 65α «γενέθλια» της Barbie, 8 εμβληματικές προσωπικότητες αποκτούν τη δική τους κούκλα.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Μια ξεχωριστή δράση έχει ετοιμάσει η Barbie με αφορμή τα 65α γενέθλιά της αλλά και την Ημέρα της Γυναίκας. Dame Helen Mirren, Kylie Minogue, Viola Davis είναι μερικές από τις γυναικείες εμβληματικές προσωπικότητες που ενέπνευσαν την Mattel για τη σημερινή ημέρα.

Πρόκειται για την κούκλα που πάνω από έξι δεκαετίες καταρρίπτει τα όρια και ενδυναμώνει την έμπνευση των κοριτσιών μέσα από το παιχνίδι, ενθαρρύνοντάς τα να έχουν αυτοπεποίθηση, τόλμη και γενναιότητα. Και κάπως έτσι, η Barbie ξεκινά τους εορτασμούς για την 65η επέτειο τον Μάρτιο, τιμώντας γυναίκες- πρότυπα μέσα από τη σειρά Barbie Role Models. Μοναδικές προσωποποιημένες κούκλες που δημιουργήθηκαν για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Helen Mirren, Viola Davis και έξι ακόμη γυναικεία πρότυπα απέκτησαν τη δική τους Barbie 2

Η σειρά περιλαμβάνει τις:

Dame Helen Mirren (Ηνωμένο Βασίλειο): Η Helen Mirren είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός και υπέρμαχος των γυναικών. Είναι από τις πιο γνωστές και σεβαστές ηθοποιούς στον κόσμο, ενώ παράλληλα είναι υπέρμαχος της υιοθέτησης και του εορτασμού της αυτοέκφρασης, της μόδας και της ομορφιάς σε όλες τις ηλικίες.

Helen Mirren, Viola Davis και έξι ακόμη γυναικεία πρότυπα απέκτησαν τη δική τους Barbie 3

Kylie Minogue (Αυστραλία): Καλλιτέχνης και σούπερ σταρ με παγκόσμια λαμπερή καριέρα η Kylie Minogue παραμένει μέχρι σήμερα στο χώρο του θεάματος και παράλληλα τιμάει μεγάλο μέρος του παρελθόντος στη μουσική βιομηχανία.

Viola Davis (Ηνωμένες Πολιτείες): Ακτιβίστρια, παραγωγός, φιλάνθρωπος και συγγραφέας. Η Viola Davis είναι ηθοποιός βραβευμένη με Όσκαρ, Emmy, Tony και Grammy. Η εταιρεία παραγωγής της, JuVee Productions, επικεντρώνεται στο να δίνει «φωνή» στους ανθρώπους που δεν ακούγονται, μέσα από εντυπωσιακές αφηγήσεις που εστιάζουν στη συμπερίληψη. Η Davis έχει συνεργαστεί με πολλά προγράμματα για την εξάλειψη της παιδικής πείνας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

«Ειλικρινά, ήθελα αυτή η Barbie να κάνει τη μικρή 6χρονη Viola να τσιρίζει», είπε η Viola Davis σε δήλωσή της στο theGrio. «Είναι το μεγαλύτερο δώρο μου σε εκείνη. Η δια βίου αποστολή και κληρονομιά μου να την κάνω να αισθάνεται όμορφη, ορατή και άξια. Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο χαρά».

H σειρά περιελαμβάνει και τις Shania Twain (Καναδάς), Maira Gomez (Βραζιλία), Lila Avilés (Μεξικό), Nicole Fujita (Ιαπωνία) & Enissa Amani (Γερμανία).

H Maira Gomez, έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram «Είναι όνειρο; Αυτή την εβδομάδα ήμασταν στο Σάο Πάολο για να λάβουμε αυτό το όμορφο αφιέρωμα από τη Mattel, εκπροσωπώντας τη Βραζιλία στο Barbie Role Model για τον εορτασμό της 65ης επετείου της Barbie και της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Ευχαριστούμε Mattel για αυτήν την τιμή».

Η Barbie είναι αφοσιωμένη στο να παρουσιάζει πιο επιδραστικές ιστορίες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν και να εμπνεύσουν ανθρώπους όλων των ηλικιών, ξεκλειδώνοντας τις απεριόριστες δυνατότητές τους.

Να σημειωθεί πως το περσινό θέμα ήταν το STEM, το οποίο τίμησε γυναίκες στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών. Εκείνη τη χρονιά, η μηχανικός Katya Echazarreta, ήταν η πρώτη γυναίκα γεννημένη στο Μεξικό που πήγε στο διάστημα.

SHARE THE STORY

Exit mobile version