Ben Affleck: Μετά τον χωρισμό του από τη JLo είναι αχώριστός με την πρώην του

Το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να πάρει ξεχωριστούς δρόμους και όλοι μιλάνε για τη στενή παρέα του Ben Affleck με την πρώην του, Jennifer Garner.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ben Affleck: Μετά τον χωρισμό του από τη JLo είναι αχώριστός με την πρώην του 2
Getty Images/ Ideal Image

Ένας έρωτας που μας έχει απασχολήσει όσο λίγοι έφτασε στο τέλος του. Μετά από τόσες κοινές εμφανίσεις και συνεντεύξεις να μιλούν για τον ερωτά τους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck χωρίζουν επίσημα και μάλιστα για δεύτερη φορά. Δυο χρόνια κράτησε ο γάμος τους και η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αποκαλύπτοντας στο δικαστήριο πως η απόφαση του χωρισμού πάρθηκε στις 26 Απριλίου του 2024.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, όσο και να προσπάθησε το ζευγάρι για την επανασύνδεση, οι διαφορές τους ήταν αγεφύρωτες με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Τώρα όμως όλοι μιλάνε για τη στενή σχέση του Ben Affleck με την πρώην του, Jennifer Garner.

Ο ίδιος φαίνεται ότι όσο η JLo προσπαθεί να ξεπεράσει τον άδοξο χωρισμό τους, κάνει παρέα με την πρώην του και δείχνει να το απολαμβάνει.

Η Jennifer Garner ήταν πάντα εκεί για εκείνον –στα εύκολα και στα δύσκολα. Χώρισαν το 2018 μετά από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών.

Ο ηθοποιός θέλει να ξαναβρεί τους ρυθμούς του και η οικογένειά του είναι το στήριγμά του. Το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να έχει μια πολύ καλή σχέση και να είναι προτεραιότητα τα παιδιά τους.

SHARE THE STORY

Exit mobile version