Βαρύ πένθος για την Mariah Carey- Πέθαναν την ίδια μέρα η μητέρα και η αδερφή της

H Mariah Carey είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο της μητέρας της και της αδερφής της.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Βαρύ πένθος για την Mariah Carey- Πέθαναν την ίδια μέρα η μητέρα και η αδερφή της 2
@mariahcarey

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της καλείται να αντιμετωπίσει η Mariah Carey, καθώς έφυγαν από τη ζωή η 87χρονη μητέρα της, Πατρίσια, και η 63χρονη αδελφή της, Άλισον. Αυτό που κάνει ακόμη πιο βαρύ το πένθος της διάσημης τραγουδίστριας είναι ότι πέθαναν την ίδια ημέρα.

«Η καρδιά μου ράγισε γιατί έχασα τη μητέρα μου το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Σε μια τραγική τροπή των πραγμάτων έχασα και την αδερφή μου την ίδια μέρα. Νιώθω ευλογημένη που είχα την ευκαιρία να βρεθώ δίπλα στη μαμά μου την τελευταία εβδομάδα πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξή σας αλλά και το σεβασμό που δείχνετε στην ιδιωτική μου ζωή σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή» πρόσθεσε», είπε μιλώντας αποκλειστικά στο περιοδικό People.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου της Πατρίσια και της Άλισον.
Η Mariah Carey στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δύσκολες σχέσεις που είχε με τη μητέρα της. «Όπως πολλές πολλές πτυχές της ζωής μου, το ταξίδι με τη μητέρα μου ήταν γεμάτο αντιφάσεις και ανταγωνισμό. Ποτέ δεν ήταν μόνο άσπρο-μαύρο, ήταν ένα ουράνιο τόξο συναισθημάτων», έγραψε στο βιβλίο της το 2020, με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey».

«Η σχέση μας είναι ένα αγκαθωτό σχοινί υπερηφάνειας, πόνου, ντροπής, ευγνωμοσύνης, ζήλιας, θαυμασμού και απογοήτευσης. Μια περίπλοκη αγάπη δένει την καρδιά μου με την καρδιά της μητέρας μου», είχε συμπληρώσει περιγράφοντας αυτή την σχέση.

Και με την αδερφή της είχε γράψει στο ίδιο βιβλίο ότι «συναισθηματικά και σωματικά ασφαλέστερο για μένα να μην έχω καμία επαφή» μαζί της.

SHARE THE STORY