Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και Ευγενία Σαμαρά ετοιμάζονται για τους… Ολυμπιακούς Αγώνες στο Los Angeles με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και Ευγενία Σαμαρά ετοιμάζονται για τους… Ολυμπιακούς Αγώνες στο Los Angeles με τον δικό τους μοναδικό τρόπο! 1
@smaragda_karidi_official

Οι 3 αγαπημένες ηθοποιοί περνάνε τις διακοπές τους στην Αίγινα!

ΑΠΟ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΑΚΑ

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Ευγενία Σαμαρά και η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη βρέθηκαν στην Αίγινα, για να περάσουν λίγες ακόμη ανέμελες στιγμές στη θάλασσα λίγο πριν υποδεχθούν τη νέα σεζόν.

Η Σμαράγδα Καρύδη και η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη βρίσκονταν ήδη στο νησί, με την Ευγενία Σαμαρά να κάνει join στην όμορφη παρέα τους. Η τελευταία, μάλιστα, ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου βλέπουμε και τις τρεις ηθοποιούς να προσπαθούν να ανέβουν σε ένα SUP. Στην προσπάθειά τους, όμως, να ανέβουν πάνω στη σανίδα, τελικά πέφτουν στη θάλασσα χαρίζοντας μερικές αστείες στιγμές στους followers τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ευγενία Σαμαρά έγραψε: «Αποκλειστικά πλάνα από την προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων του LAέους».

SHARE THE STORY