Ολυμπιακοί Αγώνες: H Τελετή Λήξης έρχεται με Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish

Ολυμπιακοί Αγώνες: H Τελετή Λήξης έρχεται με Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish 1
Photo by Nina Westervelt/Variety via Getty Images

Η παράδοση της σκυτάλης των Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου, θα περιλαμβάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι Red Hot Chili Peppers, ο Snoop Dogg και η Billie Eilish, οι οποίοι θα εμφανιστούν από το Los Angeles μέσω ενός συνδυασμού ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων εμφανίσεων, καθώς η πόλη ετοιμάζεται να αναλάβει τη σκυτάλη για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028.

Η παραγωγή της Τελετής Λήξης συντονίζεται από τον Ben Winston, γνωστός για τη δουλειά του στα βραβεία Grammy και την ειδική εκπομπή «Adele: One Night Only» του CBS, σε συνεργασία με τους Γάλλους παραγωγούς του Παρισιού, όπως αναφέρει το Variety.

Η ασφάλεια είναι μια βασική ανησυχία αυτή την εβδομάδα, καθώς οι αρχές στην Αυστρία απέτρεψαν μια τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της Taylor Swift στη Βιέννη για την περιοδεία της «The Eras Tour».

Οι διοργανωτές της Τελετής Λήξης στο Λος Άντζελες έχουν ήδη εκφράσει ανησυχίες για την ασφάλεια και την προστασία του κοινού, ακόμη και πριν από τα γεγονότα στη Βιέννη.

Η τοποθεσία της τελετής παραμένει άγνωστη προς το παρόν, καθώς οι διοργανωτές λαμβάνουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσουν το γεγονός από ενδεχόμενες απειλές. Το Variety αναφέρει ότι δεν θα αποκαλυφθεί ο χώρος διεξαγωγής λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Η Τελετή Λήξης θα περιλαμβάνει την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας από την δήμαρχο του Λος Άντζελες, Karen Bass, που θα τη μεταφέρει πίσω στην πόλη της. Από την επόμενη εβδομάδα, η πόλη του Λος Άντζελες θα αρχίσει την προετοιμασία για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι από τις 14 Ιουλίου έως τις 30 Ιουλίου.

Η Τελετή Λήξης της διοργάνωσης του Παρισιού 2024, με τίτλο «Records», θα διεξαχθεί στο Stade de France την Κυριακή, ξεκινώντας στις 22:00 ώρα Ελλάδος και αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

SHARE THE STORY

Exit mobile version