Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Thomas Ceccon κοιμάται δίπλα σε παγκάκι και γίνεται viral

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Thomas Ceccon κοιμάται δίπλα σε παγκάκι και γίνεται viral 1

«Εδώ πραγματικά παλεύω ανάμεσα στη ζέστη και το θόρυβο», είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός αθλητής.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Εδώ και καιρό γίνονται παράπονα από τους αθλητές σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης στο Ολυμπιακό χωριό. Κύρια προβλήματα είναι το κακό φαγητό όπως αναφέρεται, αλλά και η έλλειψη κλιματισμού, κάνοντας τη διαμονή στα μικρά δωμάτια ανυπόφορη. Τα χάρτινα κρεβάτια επίσης έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Πριν από λίγες ώρες ήρθε ένα στιγμιότυπο στη δημοσιότητα, το οποίο επιβεβαιώνει τα παραπάνω παράπονα για τις κακές συνθήκες των αθλητών στο Ολυμπιακό χωριό. Συγκεκριμένα, το viral στιγμιότυπο δείχνει τον Ιταλό αθλητή Thomas Ceccon, να κοιμάται έξω πάνω σε μια πετσέτα και κάτω από ένα μπαγκάκι. Ο Ceccon, είχε παραπονεθεί ότι χάνει τον ύπνο του από τη «ζέστη και τον θόρυβο» στο χωριό των αθλητών και έτσι αποφάσισε να βρει λύση δοκιμάζοντας να κοιμηθεί έξω από το δωμάτιο του.

Ο διάσημος αθλητής, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που έχουν εκφράσει παράπονα για τις συνθήκες διαβίωσης και το φαγητό, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε ότι «είναι δύσκολο να κοιμηθεί τόσο τη νύχτα όσο και το απόγευμα». Ακόμη πρόσθεσε πως χάνει τον μεσημεριανό του ύπνο, κάτι πολύ σημαντικό για την απόδοσή του, εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν.

Ο Σαουδάραβας κωπηλάτης Husein Alireza εντόπισε έκτοτε τον Ceccon να κοιμάται έξω και το δημοσίευσε στο Instagram, σημειώνοντας την τοποθεσία ως εντός των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού. Η ομοσπονδία του Ceccon αρνήθηκε να σχολιάσει γιατί κοιμόταν σε πετσέτα στο γρασίδι αντί για το δωμάτιό του.

Ο 23χρονος έχει δηλώσει στο παρελθόν για τις συνθήκες που επικρατούν στο χωριό: «Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο: δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι».

«Συνήθως, όταν είμαι στο σπίτι, κοιμάμαι πάντα το απόγευμα: εδώ πραγματικά παλεύω ανάμεσα στη ζέστη και το θόρυβο», είπε.

Μια άλλη αθλήτρια που έθεσε το ίδιο ζήτημα με το Χωριό είναι η Coco Gauff, η οποία αποκάλυψε ότι μια συναθλήτρια της ομάδας τένις εγκατέλειψε το χωριό, αφού βρήκε τα διαμερίσματα «πολύ στενά». Η Γαλλίδα κολυμβήτρια Assia Touati έχει επίσης παραπονεθεί: «Δεν είχαμε κλιματιστικό στην κρεβατοκάμαρα, αλλά το εγκατέστησαν ούτως ή άλλως επειδή έκανε πολλή ζέστη».

SHARE THE STORY