Ο Εμμανουήλ Καραλής σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων – Το αποκάλυψε με μήνυμα στον Αντετοκούνμπο

Ο Εμμανουήλ Καραλής σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων – Το αποκάλυψε με μήνυμα στον Αντετοκούνμπο 1

«Μάντεψε ποιος θα πάρει τη σημαία στην τελετή λήξης»

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα έχει την τιμή να είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 στο Παρίσι. Ο 24χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για αυτόν τον ξεχωριστό ρόλο, χάρη στην εντυπωσιακή του επίδοση. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 5.90 μέτρα, μια επίδοση που τον καθιστά έναν από τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας του. Η επιλογή του για τη θέση του σημαιοφόρου αναδεικνύει την υπερηφάνεια και τη σημασία της ελληνικής συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Εμμανουήλ Καραλής σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων – Το αποκάλυψε με μήνυμα στον Αντετοκούνμπο 2

Η ανακοίνωση ήρθε με έναν ιδιαίτερα προσωπικό και χαρούμενο τρόπο. Ο Καραλής μοιράστηκε στο Instagram screenshot από ένα μήνυμα προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γράφοντας: «Μάντεψε ποιος θα πάρει τη σημαία στην τελετή λήξης». Ο Αντετοκούνμπο απάντησε με ενθουσιασμό: «Κάνεις πλάκα! Συγχαρητήρια!» Η ανάρτηση του Καραλή περιλάμβανε επίσης μια φωτογραφία του με το χάλκινο μετάλλιο γύρω από τον λαιμό του, δείχνοντας το πλατύ χαμόγελο του πατέρα του, Χάρη, ο οποίος ήταν γεμάτος υπερηφάνεια για την επιτυχία του γιου του. Επιπλέον, ο Καραλής μοιράστηκε μάλιστα ένα στιγμιότυπο από μια βιντεοκλήση με τον καλό του φίλο και χρυσό Ολυμπιονίκη Μόντο Ντουπλάντις, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές στη Σαντορίνη με την κοπέλα του.

Γιατί αρνήθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου

Αρχικά, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος, είχε προταθεί ως υποψήφιος για να κρατήσει τη σημαία στην τελετή λήξης. Ωστόσο, ο Τεντόγλου αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση, εξηγώντας: «Προτιμώ να επικεντρωθώ στην προετοιμασία μου για τα Diamond League και να έχω την ευκαιρία να γίνω σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, εφόσον η τελετή γίνει μέσα στο στάδιο».

Η επιλογή του Εμμανουήλ Καραλή για τον ρόλο του σημαιοφόρου ενισχύει την υπερηφάνεια μας για τους Έλληνες αθλητές και την αθλητική τους πορεία σε διεθνές επίπεδο. Η επιλογή του ως σημαιοφόρου στην Τελετή Λήξης υπογραμμίζει την επιτυχία του και τη σημασία του ελληνικού αθλητισμού στην παγκόσμια σκηνή.

SHARE THE STORY

Exit mobile version