Νέο trailer για την ταινία «Joker: Folie à Deux» – Οι λόγοι που δίχασε κριτικούς κινηματογράφου και κοινό

Νέο trailer για την ταινία «Joker: Folie à Deux» – Οι λόγοι που δίχασε κριτικούς κινηματογράφου και κοινό 1

Λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του «Joker: Folie à Deux», ένα νέο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Το 2019 ο Todd Phillips παρουσίασε τη δική του εκδοχή του Joker και κατάφερε να σαρώσει στο box office με το ψυχολογικό θρίλερ που δημιούργησε.

Ο Joaquin Phoenix εντυπωσίασε με την ερμηνεία του, οι εισπράξεις του φιλμ ξεπέρασαν το 1 δισ. δολάρια και το sequel ήταν αναμενόμενο. Και πλέον έχουν μείνει λίγες εβδομάδες μέχρι να βγει στις μεγάλες οθόνες, ωστόσο το «Joker: Folie à Deux» έχει προκαλέσει διάφορες κριτικές σε αυτή τη νέα του κινηματογραφική πορεία.

Η πρεμιέρα του μουσικού θρίλερ στο Φεστιβάλ της Βενετίας δίχασε τόσο το κοινό όσο και τους κριτικούς. Η παραγωγή, τα κοστούμια, τα χορευτικά, αλλά και οι ερμηνείες των Joaquin Phoenix και Lady Gaga πήραν θετικά σχόλια, αλλά την ίδια ώρα το σενάριο, η πλοκή και ο ρυθμός του φιλμ κατακεραυνώθηκαν.

«Μια απογοητευτική ταινία», «αυτός δεν είναι ο Joker», «επαναλαμβανόμενη» ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν μετά την προβολή της ταινίας στη Βενετία, δείχνοντας τι είναι αυτό που απογοήτευσε, αλλά και πως κάτι λείπει από το όραμα του Todd Phillips.

Νέο trailer για την ταινία «Joker: Folie à Deux» – Οι λόγοι που δίχασε κριτικούς κινηματογράφου και κοινό 2

Έχουν δίκιο ή άδικο οι κριτικές; Λογικά σε λίγο καιρό θα ξέρουμε αν συμφωνούμε ή όχι, καθώς στις 4 Οκτωβρίου η ταινία θα βρίσκεται στις σκοτεινές αίθουσες.

Έως τότε, ας πάρουμε μια γεύση από το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και ήδη έχει αγγίξει το ένα εκατομμύριο views.

SHARE THE STORY