Michael Madsen: Ο πρωταγωνιστής του Kill Bill συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Michael Madsen: Ο πρωταγωνιστής του Kill Bill συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία 1
Getty/Ideal Images

Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

ΑΠΟ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΑΚΑ

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Reservoir Dogs and Kill Bill, Michael Madsen, συνελήφθη στο Malibu για ενδοοικογενειακή βία. Ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Malibu ανέφερε πως έφθασαν στο 31600 Broad Beach Road, για να απαντήσουν σε μια κλήση «οικογενειακής αναστάτωσης».

Ο πληροφοριοδότης δήλωσε ότι μια ενήλικη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της την έσπρωξε και την έκλεισε έξω από την κατοικία τους, όπως δήλωσε η αστυνομία. Μετά από μια αρχική έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Michael Madsen όντως συμμετείχε σε ένα τέτοιο επεισόδιο που αφορούσε τη σύζυγό του και συνελήφθη αμέσως μετά. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο ηθοποιός θα προωθηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Van Nuys για κατάθεση.

Ο Michael Madsen αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολαρίων την οποία και κατέβαλε. Ωστόσο, δε δόθηκαν πληροφορίες για τη μελλοντική ημερομηνία του δικαστηρίου. Μια καταδίκη για πλημμέλημα ενδοοικογενειακής βίας θα μπορούσε να επιφέρει ποινή που κυμαίνεται από φυλάκιση έως ασφαλιστικά μέτρα.

Ο Michael Madsen είναι ένας βετεράνος ηθοποιός περισσότερων από 200 ταινιών, και θεωρείται ο «σκληρός» του σινεμά. Είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του διαβολικού χαρακτήρα του Mr. Blonde στο Reservoir Dogs, ενώ υποδύθηκε και τον Budd στο Kill Bill Vols. 1 και 2. Ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες του Tarantino, η πιο πρόσφατη από τις οποίες ήταν το Once Upon a Time in Hollywood το 2019. Συμμετείχε, επίσης, στο ντοκιμαντέρ QT8: The First Eight της ίδιας χρονιάς. Πρωταγωνίστησε ακόμη στο franchise ταινιών Free Willy ως Glen Greenwood, υποδυόμενος τον θετό πατέρα του πρωταγωνιστή Jesse Greenwood. Έχει, τέλος, εμφανιστεί και στις ταινίες Thelma & Louise, Sin City και Donnie Brasco , καθώς και στην ταινία του James Bond, Die Another Day.

SHARE THE STORY