Με ένα τρυφερό φιλί γιόρτασαν τον πρώτο τους τίτλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα

Πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο ως ζευγάρι με ένα τρυφερό φιλί!

ΑΠΟ GRACE TEAM

Με ένα τρυφερό φιλί γιόρτασαν τον πρώτο τους τίτλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα 2
Χ: @Christian's Court

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα κατέκτησαν τον τίτλο του Mixed Madness US Open και το γιόρτασαν ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί. Μάλιστα, κρατούσαν αγκαλιά το τρόπαιο, το οποίο συνοδεύτηκε και από επιταγή 250.000 δολαρίων.

Οι δύο τενίστες, που αποτελούν και ζευγάρι στην προσωπική τους ζωή, αγωνίστηκαν στο μικτό διπλό, όπου πρώτα απέκλεισαν το δίδυμο Μπεν Σέλτον – Κόκο Γκοφ με 6-4, προτού νικήσουν στον τελικό τον Τέιλορ Φρίτς και την Αμάντα Ανισίμοβα με 6-3.

 

Πριν από λίγο διάστημα η Πάουλα Μπαντόσα είχε ανακοικώσει ότι χώρισε με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Τώρα όμως οι δύο τους φαίνεται ότι έχουν αφήσει πίσω τους τις δύσκολες μέρες και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επιβεβαιώσει ότι είναι ξανά μαζί με την Ισπανίδα αθλήτρια.

«Είμαστε μαζί.Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (σ.σ. προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα. Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, ως μια σχέση η οποία διαφέρει από εκείνες που είχε στο παρελθόν.

SHARE THE STORY