Μαρίνα Σάττι: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στην Επίδαυρο που συζητήθηκε

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στην παράσταση «Ικέτιδες» και δέχτηκε διθυραμβικά σχόλια.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Μαρίνα Σάττι: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στην Επίδαυρο που συζητήθηκε 2
NDP

Η θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία, Μαριάννας Κάλμπαρη, ανέβηκε την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Αυγούστου, στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και όλοι μιλούν για την εξαιρετική ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι.

Στους ρόλους πρωταγωνιστούν oι Λυδία Κονιόρδου (Πελασγός), Λουκία Μιχαλοπούλου (Αμυμώνη). Λένα Παπαληγούρα (Υπερμνήστρα) Άκης Σακελλαρίου (Δαναός), Γιάννης Τσορτέκης (Αιγύπτιος Κήρυκας).

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι, συμμετείχε ως σολίστ, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES. Η Σάττι παρουσίασε στο κοινό και μία διαφορετική καλλιτεχνική της πλευρά και τα σχόλια ήταν διθυραμβικά. Τόσο οι φωνητικές της ικανότητες όσο και η επιβλητική της εμφάνιση στην Επίδαυρο ενθουσίασαν τους χρήστες των social media.

Μαρίνα Σάττι: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στην Επίδαυρο που συζητήθηκε 3

Η Μαρίνα Σάττι μάλιστα μοιράστηκε backstage στιγμιότυπα από την εμπειρία της με μία σχετική ανάρτηση στο Instagram.
«Αυτή η περασμένη εβδομάδα στην Επίδαυρο ήταν μαγική! Θα δημοσιεύσω και άλλες φωτογραφίες στο προφίλ μου, γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα.

@minosemi_official @SATTI • «Ικέτιδες του Αισχύλου» 🎭🎤 Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | #marinasatti #satti #epidaurus #live #iketides #MinosEMI #GoldenRecords ♬ πρωτότυπος ήχος - minosemi_official

SHARE THE STORY