Λευτέρης Πετρούνιας: Η άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος και η πιο θερμή υποδοχή από τις κόρες και τη σύζυγό του

Λευτέρης Πετρούνιας: Η άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος και η πιο θερμή υποδοχή από τις κόρες και τη σύζυγό του 1
NDP

«Αισθάνομαι περήφανος, τρισευτυχισμένος αλλά και κουρασμένος, χρειάζομαι ξεκούραση για να επιστρέψω με γεμάτες μπαταρίες», σχολίασε στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Αθήνα από το Παρίσι.

ΑΠΟ GRACE TEAM

O τρεις φορές ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης, από το Παρίσι στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κορυφαίος αθλητής αγκαλιάστηκε από τους παρευρισκόμενους στο αεροδρόμιο σε μια ιδιαίτερη υποδοχή ενώ τα χειροκροτήματα κορυφώθηκαν καθώς ο ολυμπιονίκης ήταν σκεπασμένος με την ελληνική σημαία.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος και η πιο θερμή υποδοχή από τις κόρες και τη σύζυγό του 2

«Είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί που τα παιδιά μου καταλαβαίνουν τι κάνω και έτσι τούς το αφιερώνω», δήλωσε με συγκίνηση ενώ πρόσθεσε: «Αισθάνομαι περήφανος, τρισευτυχισμένος αλλά και κουρασμένος, χρειάζομαι ξεκούραση για να επιστρέψω με γεμάτες μπαταρίες».

«Μόλις προσγειώθηκα και κόλλησα, δεν έκανα βήμα, σκέφτηκα πως την πάτησαν οι Κινέζοι αλλά τελικά δεν βγήκε», είπε γελώντας συμπληρώνοντας πως «τελικά εξασφάλισα το μετάλλιο, αγχωθήκαμε λίγο».

Σε ερώτηση για τέταρτο μετάλλιο ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε ότι από την επόμενη ημέρα σκεφτόταν για το πρόγραμμα και την επιστροφή του, αφού όμως πρώτα κάνει διακοπές.

Πάντως την πιο ωραία υποδοχή την επεφύλασσαν τα παιδιά του μαζί με τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση. H αγκαλιά που του έκαναν οι δύο του κόρες, μάλλον δεν αναπληρώνεται με τίποτα στον κόσμο... ούτε με χρυσό μετάλλιο!

SHARE THE STORY

Exit mobile version