Kate Middleton: Συγκίνησε με το γράμμα της «Ελπίζω να σας εκπροσωπήσω σύντομα»

Η Kate Middleton έγραψε ένα γράμμα ζητώντας συγγνώμη για την απουσία της από την επιθεώρηση της Ιρλανδικής φρουράς.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση αλλά ενόψει της απουσίας της από την επιθεώρηση της Ιρλανδικής φρουράς έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα.

Η ίδια θέλησε με αυτό τον τρόπο να ζητήσει μία δημόσια «συγγνώμη» από την Ιρλανδική φρουρά για την απουσία της από την σημερινή γενική πρόβα του Trooping The Colour που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη της επόμενη εβδομάδα. Η επιστολή της είχε μία απολογητική χροιά δείχνοντας πόσο θέλει να επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντά της.

Το γράμμα της αναφέρει αναλυτικά:

«Ήθελα να γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το Σύνταγμα ενόψει του Colonel’s Review και του Trooping the Colour. Εκτιμώ όλους όσους στρατιώτες φέτος εξασκήθηκαν για μήνες και αφιέρωσαν πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες.

«Το να είμαι Συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω τον χαιρετισμό στο φετινό Colonel’s Review. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τη συγγνώμη μου σε όλο το Σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους άλλη φορά πολύ σύντομα».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Getty/ Ideal Images

SHARE THE STORY

Exit mobile version