Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024: Πότε ξεκινούν, πόσο θα διαρκέσουν

Παρακάτω ακολουθούν οι ημερομηνίες των εκπτώσεων για να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις προσφορές.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων πλησιάζει και δεν βλέπουμε την ώρα να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας πριν τις διακοπές. Οι ευκαιρίες για να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια σε προνομιακές τιμές είναι πολλές, και είναι η ιδανική στιγμή να προσθέσουμε φρέσκα και κομψά ρούχα στη συλλογή μας. Αυτή η περίοδος προσφέρει μοναδικές προσφορές που δεν πρέπει να χάσουμε, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανανεωθούμε και να λάμψουμε στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Παρακάτω ακολουθούν οι ημερομηνίες των εκπτώσεων για να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις προσφορές.

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις (καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024) πρόκειται όπως κάθε χρόνο να ξεκινήσουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου δηλαδή στις 8 Ιουλίου. Θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Η νομοθεσία αναφέρει ότι τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων.

Με βάση αυτό που προβλέπει η νομοθεσία, τα καταστήματα την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024, θα είναι ανοιχτά.

Κεντρική Φωτογραφία: Getty/Ideal Images

SHARE THE STORY

Exit mobile version