Justin Bieber και Hailey Bieber για τη νεογέννητη κόρη τους – «Το μωρό είναι ένα θαύμα»

Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

ΑΠΟ GRACE TEAM

Justin Bieber και Hailey Bieber για τη νεογέννητη κόρη τους – «Το μωρό είναι ένα θαύμα» 2
@justinbieber

Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber, επιβεβαίωσαν τη γέννηση του μωρού τους, Τζακ Μπλους, με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία. Ο διάσημος τραγουδιστής το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα ξημερώματα της Δευτέρας 24/8.
«Ο Justin και η Hailey είναι και οι δύο πανευτυχείς», δήλωσε μια πηγή στο People.

«Το μωρό είναι ένα θαύμα. Είναι αξιολάτρευτο και είναι καλά. Και η Hailey τα πάει καλά, επίσης. Η εγκυμοσύνη ήταν κάτι για το οποίο επιθυμούσαν πολύ και προσεύχονταν για αυτό. Η ημέρα που έμαθαν ότι η Hailey ήταν έγκυος ήταν η καλύτερη που υπήρξε ποτέ για τον Τζάστιν. Ήταν απόλυτα ενθουσιασμένος. Ήταν μια μεγάλη γιορτή γι’ αυτούς».

Το ζευγάρι φαίνεται ότι ζουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Ο τραγουδιστής έχει πλέον αφήσει πίσω τη μουσική του καριέρα, ενώ η Hailey συνεχίζει δυναμικά να ασχολείται με το brand της Rhode, όπου σημειώνει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Και οι δυο είχαν δηλώσει σε παλιότερες συνεντεύξεις τους την επιθυμία να γίνουν γονείς.


Τους πρώτους μήνες, η Hailey είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, ωστόσο αυτό ήταν ένα βάρος για την ίδια και έτσι προχώρησαν στην αποκάλυψη. Πλέον δημοσιοποιούν εικόνες και βίντεο αναδεικνύοντας και αυτή τη φάση στη σχέση τους, και μάλιστα δείχνουν στα καλύτερα τους.

SHARE THE STORY

Exit mobile version