Ίσως αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος που η Adele αποσύρθηκε από τη μουσική

Ίσως αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος που η Adele αποσύρθηκε από τη μουσική 1

Η 36χρονη τραγουδίστρια είχε αφήσει υπονοούμενα σχετικά με την επιθυμία της να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Κατά την τελευταία της συναυλία, όπου η Adele ανακοίνωσε στους θαυμαστές της την απόφαση να αποσυρθεί για ένα «απίστευτα μεγάλο» διάστημα από τη μουσική, είχε αναφέρει ότι θέλει να ξεκινήσει μια νέα, διαφορετική ζωή. Αυτά τα λόγια σήμερα ίσως βγάζουν περισσότερο νόημα, αφού πηγές πολύ κοντά στην τραγουδίστρια, αποκάλυψαν ότι η Adele θέλει να ξαναπαντρευτεί και να κάνει παιδί.

«Είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιό της», είπε μια πηγή στο Us Weekly. «Θέλει να κάνει ένα βήμα πίσω και να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. Η περιοδεία της ήταν πολύ επιβαρυντική. Ανυπομονεί να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο», εξηγεί το ίδιο άτομο.

«Αν η Adele μείνει έγκυος πριν από το γάμο, θα το θεωρήσει ευλογία. Θέλει να επικεντρωθεί στη σχέση που έχει με την οικογένειά της, καθώς από καιρό ήθελε να την επεκτείνει με το νεότερο μέλος» δήλωσε άλλη πηγή στο «Life & Style».

Ίσως αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος που η Adele αποσύρθηκε από τη μουσική 2
Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy

Εξάλλου η μουσικός είχε ξαναεκφράσει την επιθυμία της για περισσότερα παιδιά στο μέλλον. «Θέλω ένα κορίτσι γιατί έχω αγόρι. Νιώθω ότι θα είναι το άτομο που θα αγαπήσω περισσότερο στον κόσμο, αλλά και θα με εκνευρίζει περισσότερο από τον καθένα. Νομίζω ότι θα το νιώσω αυτό. Θα με βάζει στη θέση μου, έτσι δεν είναι;» είπε σε μία από τις συναυλίες της στο Las Vegas.

Θυμίζουμε ότι η 36χρονη τραγουδίστρια έχει έναν γιο από τον προηγούμενό της γάμο, ο οποίος έληξε επισήμως το 2021. Την ίδια χρονιά γνώρισε τον Rich Paul, ατζέντη του LeBron James κι άλλων αθλητών του ΝΒΑ. Στις 9 Αυγούστου 2024, η ίδια η Adele την ώρα της συναυλίας της, ανακοίνωσε τα νέα του αρραβώνα της.

SHARE THE STORY