Η τουρίστρια και το γατάκι: Πώς ένα ταξίδι στις Σπέτσες, μετατράπηκε στην πιο όμορφη ιστορία ζωής

Η τουρίστρια και το γατάκι: Πώς ένα ταξίδι στις Σπέτσες, μετατράπηκε στην πιο όμορφη ιστορία ζωής 1
@spetzygirl / Instagram

Η Αμερικανίδα τουρίστρια που έσωσε γατάκι από βέβαιο πνιγμό και είδε τη ζωή της να αλλάζει.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Πριν από μερικές εβδομάδες ένα βίντεο από τις Σπέτσες είχε κατακλύσει δικαίως τα social media, και όχι μόνο. Το βίντεο αυτό αφορούσε την ιστορία μιας Αμερικανίδας τουρίστριας, η οποία βρέθηκε στο νησί του Αργοσαρωνικού και μοίρασε μαθήματα φιλοζωίας. Συγκεκριμένα, η νεαρή τουρίστρια εντόπισε στη θάλασσα ένα μικρό γατάκι, το οποίο για άγνωστο λόγο είχε βρεθεί στο νερό. Δυστυχώς δεν μπορούσε να βγει από εκεί αφού ήταν αδύνατο ένα τόσο μικρό γατάκι να ανέβει στην προβλήτα.

Για καλή του τύχη όμως, σώθηκε από σίγουρο πνιγμό, όταν η Αμερικανίδα τουρίστρια αποφάσισε να βουτήξει και να το διασώσει. Εκεί βρισκόταν και ένας αστυνομικός του λιμενικού, όπου ενημέρωσε πως δεν είναι ασφαλές να κολυμπούν στο συγκεκριμένο μέρος άτομα, μιας και περνούν συχνά θαλάσσια ταξί.

Η Αμερικανίδα τουρίστρια ωστόσο, πήρε την πρωτοβουλία και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να βγάλει το μικρό γατάκι από το λιμάνι, σώζοντας τη ζωή του. Δυστυχώς το ίδιο δεν ήταν πολύ καλά στην υγεία του, αφού είχε αιμορραγία από τη μεγάλη ποσότητα θαλασσινού νερού που είχε καταπιεί. Ευτυχώς όμως, είναι καλά στην υγεία του έπειτα από την απαραίτητη φροντίδα.

Από τη στιγμή που διασώθηκε, έχει ξεκινήσει μια ιστορία αγάπης και έμπνευσης, αποτελώντας ένα ζωντανό παράδειγμα προς μίμηση. «Ο πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα» είχε πει άλλωστε ο Μαχάτμα Γκάντι.

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού η Αμερικανίδα τουρίστρια οδήγησε το γατάκι στον κτηνίατρο ώστε να βεβαιωθεί πως όλα ήταν καλά. Στη συνέχεια το υιοθέτησε, και η μικρή "Spetzy" όπως ονομάστηκε, πετάει για τις ΗΠΑ μαζί με την νέα της «οικογένεια».

SHARE THE STORY