Η σύζυγος του Bruce Springsteen διαγνώστηκε με καρκίνο

Η σύζυγος του Bruce Springsteen διαγνώστηκε με καρκίνο 1
Paul Morigi/WireImage

Στο νέο ντοκιμαντέρ τους, η Patti Scialfa μιλά για τη «νέα κανονικότητα» μετά τη διάγνωση με μυέλωμα, μια μορφή καρκίνου του αίματος.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Patti Scialfa , σύζυγος του Bruce Springsteen και μέλος του συγκροτήματος E Street Band, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ, «Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band», η Scialfa αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα το 2018, μια μορφή καρκίνου του αίματος, κατά τη διάρκεια της περίφημης συναυλίας του Springsteen στο Μπρόντγουεϊ.

Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο καταγράφει τη συνεχιζόμενη παγκόσμια περιοδεία του Springsteen και της μπάντας του, E Street Band, η Patti Scialfa μιλά για την καθημερινότητά της μετά τη διάγνωση: «Ένιωσα τόσο ωραία που επέστρεψα στη σκηνή. Η περιοδεία έχει γίνει πρόκληση για μένα… [Η ασθένεια] επηρεάζει το ανοσοποιητικό μου σύστημα, οπότε πρέπει να προσέχω τι επιλέγω να κάνω και πού επιλέγω να πάω. Κάθε τόσο, έρχομαι σε ένα ή δύο σόου και μπορώ να τραγουδήσω μερικά τραγούδια επί σκηνής, και αυτό ήταν μια απόλαυση. Αυτή είναι η νέα κανονικότητα για μένα αυτή τη στιγμή, και είμαι εντάξει με αυτό».

Η Scialfa εντάχθηκε στους E Street Band το 1984, κάνοντας φωνητικά στην περιοδεία «Born in the USA». Τότε o θρυλικός ροκ σταρ ήταν παντρεμένος με το μοντέλο και ηθοποιό, Julianne Phillips, ενώ η Scialfa είχε μια σύντομη σχέση με τον Tom Cruise.

Κάποια χρόνια αργότερα, η Phillips έκανε αίτηση διαζυγίου και ο Sprinsteen με την Scialfa επισημοποίησαν τη σχέση τους. Από τότε το ζευγάρι είναι μαζί στη ζωή και στη δουλειά, ενώ έχουν αποκτήσει επίσης τρία παιδιά.

Ο Springsteen είχε να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας του, το 2017. Τον Σεπτέμβριο του 2023 χρειάστηκε να διακόψει την περιοδεία του, για να κάνει θεραπεία για πεπτικό έλκος. Τον Μάιο του 2024 ανέβαλε άλλες τέσσερις εμφανίσεις λόγω «φωνητικών προβλημάτων» και επακόλουθων συμβουλών από τους γιατρούς.

Η περιοδεία έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, με τον Αλέξη Πετρίδη του Guardian να γράφει για την πρώτη ημερομηνία στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο του 2023: «Εκπέμπουν πάντα τον αέρα ανθρώπων που είναι εκεί επειδή θέλουν απεγνωσμένα να είναι εκεί, μια μπάντα που δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη της που παίζει σε στάδιο, παρά το γεγονός ότι παίζει σε στάδια από τις αρχές της δεκαετίας του '80».

Το «Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band» έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο και θα προβληθεί στο Hulu και στο Disney+ από τις 25 Οκτωβρίου.

SHARE THE STORY