Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον γάμο του με την Μαράια

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον γάμο του με την Μαράια 1
Instagram

Μετά το τριήμερο γλέντι, ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του Μαράια Ρίντλσπριγκερ συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και τρώνε σε γραφική ταβέρνα.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε στην Πύλο και συγκεκριμένα στο Costa Navarino, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων και διάσημων αθλητών. Μετά το τριήμερο γλέντι, ο MVP του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του Μαράια Ρίντλσπριγκερ συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

O μπασκετμπολίστας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες που το ζευγάρι είναι μαζί και τρώνε σε ελληνική ταβέρνα. Σε μία από τις φωτογραφίες ποζάρουν αγκαλιά ενώ σε άλλες βλέπουμε τον καθένα μόνο του αλλά και λεπτομέρειες από το μενού που φαίνεται να περιλάμβανε ψάρια και θαλασσινά. Στη λεζάντα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει, απλά, «ελληνική ταβέρνα».

Στις φωτογραφίες το ζευγάρι απεικονίζεται να απολαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα: φρέσκα ψάρια, χωριάτικη σαλάτα, τηγανητά κολοκυθάκια και καλαμαράκια. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε επιλέξει ελληνικές γεύσεις και στον γάμο του, με το μενού της μεγάλης βραδιάς να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μεσσηνιακό κρασί, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Το χρονικό της γνωριμίας τους

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν τον χειμώνα του 2016, όταν ο Γιάννης βρισκόταν στις ΗΠΑ και η Μαράια είχε τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor Buisiness.

Η επίσης αθλήτρια Μαράια, από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο ΝΒΑ και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα του «Βasketball Operations». Σημαντικό είναι πως έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό για τα καλά, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στους «Rice Owls». Τα κοινά του ζευγαριού είναι πολλά και κοινή ήταν και η παρέα τους μέσα από την οποία γνωρίστηκαν.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον γάμο του με την Μαράια 2

SHARE THE STORY