Η Claudia Schiffer γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της στο Πόρτο Χέλι

Με ένα βίντεο από τις διακοπές της στο Πόρτο Χέλι ευχαρίστησε η Claudia Schiffer τους ακολούθους της για τις ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλιά της!

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Claudia Schiffer γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της στο Πόρτο Χέλι 2
@claudiaschiffer

Με το που ξεκινά το καλοκαίρι, η Claudia Schiffer είναι σχεδόν από τα πρώτα πρόσωπα που φτάνουν στη χώρα μας, προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Συνήθως επιλέγει πολυτελή ξενοδοχειακά θέρετρα και εκφράζει την αγάπη και τον θαυμασμό προς το ελληνικό καλοκαίρι, μέσα από τα social media της.
Αυτή τη φορά, και πάλι το διάσημο μοντέλο επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Πόρτο Χέλι (Amanzoe).

Μαζί με οικογένεια, φίλους και καλή θέα, απόλαυσε ήρεμες στιγμές στην Ελλάδα. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, η Claudia δείχνει χαρούμενη που πέρασε τόσο το καλοκαίρι της όσο και τα γενέθλιά της δίπλα στην πισίνα και τη θάλασσα του πολυτελούς ξενοδοχείου της Πελοποννήσου.

Η Claudia την Κυριακή είχε τα γενέθλιά της και την Τρίτη ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν.
Στο βίντεο η αγαπημένη σταρ ποζάρει με ένα λευκό bikini, ενώ μια πεταλούδα προσγειώνεται στο δάχτυλό της.


«Η πεταλούδα από την Ελλάδα επέστρεψε φέτος για τα γενέθλιά μου!Ευχαριστώ για όλα τα γλυκά μηνύματα!»έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Είναι ξεκάθαρο πως η αγαπημένη εποχή της Claudia Schiffer είναι το καλοκαίρι και μάλιστα ο αγαπημένος της προορισμός είναι η Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα!

SHARE THE STORY