Η Candice Swanepoel επιστρέφει για το Victoria’s Secret Fashion Show 2024 και ανυπομονούμε

Η Candice Swanepoel επιστρέφει για το Victoria’s Secret Fashion Show 2024 και ανυπομονούμε 1
Reuters

Η εμβληματική επίδειξη μόδας λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

ΑΠΟ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΑΚΑ

Οι άγγελοι της Victoria's Secret «ξεσκονίζουν τα φτερά τους» καθώς το brand ανακοίνωσε ότι η επίδειξη του θα επιστρέψει μετά από μια πενταετία παύσης. Σε μια ανάρτηση στο Instagram προς τους 76 εκατομμύρια ακολούθους της, η εταιρεία δήλωσε ότι το show επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο, ενώ πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε με ένα βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media την επιστροφή της Candice Swanepoel.

Η Candice Swanepoel είναι ένα supermodel από τη Νότια Αφρική, γνωστή για τη συνεργασία της με τη Victoria's Secret -έγινε άγγελος το 2010. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες πασίγνωστων οίκων κι έχει εμφανιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες για luxury brands, ενώ έχει φωτογραφηθεί και για αμέτρητα editorials περιοδικών. Μερικά από τα πιο εμβληματικά μοντέλα όλων των εποχών έχουν περπατήσει στην πασαρέλα της Victoria's Secret και ανυπομονούμε να δούμε τη νέα σύνθεση για το comeback show τους.

Το διάσημο μοντέλο δήλωσε σε συνέντευξή του στο Victoria's Secret πως: «Το show είναι σημαντικό για μένα γιατί περνάω χρόνο με φίλους και συναδέλφους που δεν έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε επίδειξη ήταν μια τόσο συναρπαστική εμπειρία για όλους μας, που ανυπομονώ να δημιουργήσω νέες επικές αναμνήσεις.» τονίζοντας μάλιστα πως πάντα ενθουσιάζεται πολύ με τη μουσική και το στιλ του show -τη δημιουργική πλευρά όλων όσοι αποτελούν κομμάτι του.

Γιατί ακυρώθηκαν τα Victoria's Secret shows

Η επίδειξη ήταν ανέκαθεν μια ετήσια εκδήλωση, αλλά ακυρώθηκε το 2019 μετά από διαμάχες γύρω από τη συμμετοχή των μοντέλων στην πασαρέλα. Ο Ed Razek, ο μακροχρόνιος διευθυντής μάρκετινγκ του fashion show, αποχώρησε το 2019 μετά από πολλές αντιδράσεις αφού αρνήθηκε να προσλάβει plus-size και τρανς μοντέλα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι αυτήν τη φορά θα δούμε μια μεγάλη αλλαγή. Στην ανάρτηση του brand στο Instagram, η εταιρεία έγραψε ότι «διαβάσαμε τα σχόλια και σας ακούσαμε» και ότι «το show θα αντικατοπτρίζει το ποιοι είμαστε σήμερα».

Η βιομηχανία της μόδας έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα από το ντεμπούτο του σόου το 1995. Αυτό που λειτούργησε για το brand στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του '90 σίγουρα δεν πρόκειται να λειτουργήσει αυτήν τη φορά. Πλέον, οι καταναλωτές θέλουν και απαιτούν τη συμπερίληψη: διαφορετικές εθνότητες και σωματότυποι για μια πλήρη εκπροσώπηση της σημερινής κοινωνίας.

SHARE THE STORY