H Aryna Sabalenka, πρωταθλήτρια του US Open είναι σε σχέση με Έλληνα επιχειρηματία

H Aryna Sabalenka, πρωταθλήτρια του US Open είναι σε σχέση με Έλληνα επιχειρηματία 1
Instagram @arynasabalenka

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε όταν η τενίστρια έγινε το κεντρικό πρόσωπο για καμπάνια της εταιρείας του μέλλοντα συντρόφου της.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Aryna Sabalenka κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα της το US Open πριν από δύο ημέρες και έτσι συμπλήρωσε την τριάδα των κερδισμένων Grand Slam αφού είχε ανέβει στην κορυφή του Australian Open και το 2023 και το 2024.

Η 26χρονη Λευκορωσίδα αθλήτρια έχει μια σκοτεινή ιστορία πίσω της, αφού σε μικρή ηλικία έχασε τον πατέρα της, από ανακοπή καρδιάς και μέσα στο 2024 έχασε και τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αυτοκτόνησε στο Μαϊάμι. Ωστόσο, εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του Έλληνα συντρόφου της.

H Aryna Sabalenka, πρωταθλήτρια του US Open είναι σε σχέση με Έλληνα επιχειρηματία 2

Πρόκειται για τον Γιώργο Φραγκούλη, ο οποίος είναι Έλληνας επιχειρηματίας, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία. Το 2016 ίδρυσε την Oakberry, μια εταιρεία με στόχο να παρέχει γρήγορο αλλά υγιεινό φαγητό, έχοντας ως βάσει το acai (ασαΐ), ένα είδος μούρου που φυτρώνει στον Αμαζόνιο και θεωρείται σημαντική υπερτροφή.

Η Oakberry σήμερα αριθμεί περισσότερα από 500 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και έχει έρθει και στην Ελλάδα από το 2022.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους συνεργασίας, όταν η Sabalenka έγινε το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας του Φραγκούλη. Όμως, από τον περασμένο Μάιο, η σχέση τους έγινε ερωτική. Πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε ότι οι δύο τους έχουν πολλά κοινά, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και πλέον μιλούν ανοιχτά για τον έρωτά τους.

H Aryna Sabalenka, πρωταθλήτρια του US Open είναι σε σχέση με Έλληνα επιχειρηματία 3

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η τενίστρια επισκέφτηκε τη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τον Φραγκούλη. Δοκίμασε γύρο και άλλα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Μάλιστα, η Sabalenka κάνει παρέα και με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού είναι κολλητή φίλη με την σύντροφό του, την Ισπανίδα τενίστρια Paula Badosa.

Μετά τον θρίαμβο στο US Open μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες μαζί με τον Φραγκούλη και στη μια φιλιούνται για να γιορτάσουν την επιτυχία. Μάλιστα σήμερα είναι τα γενέθλια του και η αθλήτρια ανέβασε ένα ποστ με κοινές τους φωτογραφίες, όπου του έγραψε: «Χρόνια πολλά meu amor, είμαι τόσο τυχερή που σε έχω δίπλα μου. Η στήριξή σου είναι ανεκτίμητη».

Στο Open του Σινσινάτι, το οποίο κέρδισε, μίλησε δημόσια στο κορτ για τη σχέση της ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Πρώτα υπογράψαμε συμβόλαιο, μετά γνωριστήκαμε και κάπως καταλήξαμε να είμαστε μαζί».

SHARE THE STORY