Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία

Μετράμε ήδη την 6η γυναικοκτονία για το 2024.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η 6η γυναικοκτονία για το 2024 είναι δυστυχώς πραγματικότητα, με μια 40χρονη γυναίκα να βρίσκει τραγικό τέλος από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την νεκρή γυναίκα το πρωί της Πέμπτης 16/05. Η 40χρονη βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της. Το άψυχο κορμί της εντοπίστηκε στην περιοχή των Αχαρνών, στο Μενίδι και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

«Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά», είπε σε δικό της πρόσωπο η κόρη του θύματος της γυναικοκτονίας στο Μενίδι.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες στο σημείο για άλλα στοιχεία ή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι καταγγελίες προς τον εν διαστάσει σύντροφό της

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα είχε κάνει δύο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ηλικίας 50 ετών. Η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τελευταία το Μεγάλο Σάββατο. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, της είχε χορηγηθεί panic button αλλά δεν είναι γνωστό εάν το είχε ενεργοποιήσει. Επίσης, της προτάθηκε να πάει σε δομή αλλά αρνήθηκε.

 

Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του εν διαστάσει συζύγου της προκειμένου να εξεταστεί από τις αστυνομικές αρχές.

*Πηγή φωτογραφίας: Istockphoto.com

SHARE THE STORY

Exit mobile version