Γάμος Κασσελάκη – Τάιλερ στα Χανιά: Οι πρώτοι καλεσμένοι και το ξεχωριστό δώρο που τους περιμένει

Γάμος Κασσελάκη – Τάιλερ στα Χανιά: Οι πρώτοι καλεσμένοι και το ξεχωριστό δώρο που τους περιμένει 1
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΙΑΚΟΣ

Με ένα δείπνο καλωσορίσματος ξεκίνησαν χθες στα Χανιά οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα, στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης, έναν επίγειο παράδεισο στην περιοχή Φουρνέ, με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια. Το σκηνικό θα είναι ατμοσφαιρικό και ιδανικό για μια λιτή γαμήλια τελετή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και πιο συγκεκριμένα το Zarpanews , με ένα δείπνο καλωσορίσματος ξεκίνησαν χθες στα Χανιά οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον γάμο. Μία μικρή δεξίωση με τοπικά εδέσματα θα γίνει μετά την γαμήλια τελετή στο εστιατόριο του Κήπου και θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι σε μία ιδιωτική βίλα, στο ακρωτήρι των Χανίων, με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς και θα περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εορτασμών που έχει προετοιμάσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του. Όλα είναι έτοιμα για τον αυριανό γάμο. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ζητήσει από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές τους απαγορεύοντας στους καλεσμένους να έχουν μαζί τους κινητά, ενώ θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντίdrone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει drone που θα βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.

Η συνέχεια της τελετής θα δοθεί στο εστιατόριο του κήπου, με τους ιθύνοντες να αναφέρουν ότι είναι όλα έτοιμα. Το Live News, μάλιστα, πήρε μια γεύση και από τα εδέσματα που θα προσφερθούν, με γεύσεις και αρώματα του τόπου.

Οι καλεσμένοι θα λάβουν και ένα όμορφο από το ζευγάρι που θα έχει άρωμα Κρήτης. Θα τους περιμένει μια τσάντα με ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι.

Δείτε βίντεο που ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του καλωσορίζουν τους πρώτους καλεσμένους:

SHARE THE STORY