Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Η στιγμή που η Angelina Jolie γονατίζει για να γνωρίσει θαυμαστή της με προβλήματα υγείας

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Η στιγμή που η Angelina Jolie γονατίζει για να γνωρίσει θαυμαστή της με προβλήματα υγείας 1
Getty/Ideal Images

Η διάσημη ηθοποιός έλαμψε στο κόκκινο χαλί της χθεσινής εκδήλωσης και χάρισε viral στιγμές συγκίνησης

ΑΠΟ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΑΚΑ

Η Angelina Jolie πραγματοποίησε μια κομψή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, "Maria" για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Βενετίας 2024.

Η ηθοποιός φόρεσε μια custom-made δημιουργία από Tamara Ralph που αποτελείτο από ένα ασύμμετρο ντραπέ φόρεμα σε μπεζ χρώμα και μια faux γούνα. Μια χρυσή ροζ καρφίτσα και μερικά ακόμη κομψά και μίνιμαλ κοσμήματα ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της. Η Angelina Jolie άφησε τα μαλλιά της ίσια και ανέμελα κι έκανε τη χωρίστρα στο πλάι, ενώ το μακιγιάζ της ήταν επίσης απλό. Εφάρμοσε κόκκινο κραγιόν στα χείλη, μια γήινη σκιά ματιών, λίγο ροζ ρουζ και μαύρη μάσκαρα.

Η διάσημη ηθοποιός έκανε επίσης και τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της για την ταινία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα πριν από την προβολή της ταινίας. Η ίδια αποκάλυψε ότι έκανε περίπου επτά μήνες προετοιμασία για τον απαιτητικό ρόλο, εκπαιδεύτηκε με τραγουδιστές όπερας και voice coaches για να αποκτήσει τη στάση, τις αναπνοές και την κίνηση της Μαρίας Κάλλας. Η «κατάδυση» στον κόσμο της όπερας πρόσφερε «θεραπεία που δε συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Γονάτισε για να χαιρετήσει θαυμαστή με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Σε μια από τις viral στιγμές της εμφάνιση της, βλέπουμε την Angelina Jolie να γονατίζει προκειμένου να χαιρετήσει έναν θαυμαστή της με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος βρέθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας προκειμένου να την δει από κοντά.

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Η στιγμή που η Angelina Jolie γονατίζει για να γνωρίσει θαυμαστή της με προβλήματα υγείας 2

Getty/Ideal Images

«Πρέπει να δώσεις κάθε κομμάτι του εαυτού σου»

«Δεν είχα ιδέα πόσα πολλά κρατούσα μέσα μου και δεν τα έβγαζα έξω. Οπότε η πρόκληση για μένα δεν ήταν η τεχνική, ήταν μια συναισθηματική εμπειρία να βρω τη φωνή μου, να είμαι παρούσα στο σώμα μου, να εκφράζομαι. Πρέπει να δώσεις κάθε κομμάτι του εαυτού σου», εξήγησε η ηθοποιός. Όταν ρωτήθηκε με ποιο κομμάτι του εαυτού της Κάλλας σχετιζόταν περισσότερο, η Angelina Jolie είπε, ίσως παραδόξως, ότι ήταν «το κομμάτι της που ήταν εξαιρετικά ήρεμο και δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος στον κόσμο για να είσαι τόσο ήρεμη και διακριτική όσο ήταν αληθινά εκείνη. Συμμερίζομαι την ευαλωτότητά της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο» πρόσθεσε.

To 8λεπτο χειροκρότημα προς την Jolie μετά την προβολή της ταινίας «Μaria»

H Angelina Jolie δεν μπορεσε να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης, όταν κατά την εκδήλωση προβολής της ταινίας το κοινό τη χειροκρότησε όρθιο για οκτώ λεπτά. Όσο αφορά την ταινία που πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός, περιγράφει τη ζωή της θρυλικής σοπράνο Μαρία Κάλλας και συγκεκριμένα αφηγείται την «ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, που έζησε τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970».

Έχει γυρίσματα από την Γαλλική πρωτεύουσα, την Ελλάδα, αλλά και το Μιλάνο. Ο σκηνοθέτης Pablo Larraín γνωρίζει καλά την τέχνη της βιογραφικής ταινίας, αφού στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει βιογραφικές ταινίες για τη ζωή του Πάμπλο Νερούδα, της Τζάκι Κένεντι και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τώρα, αναμένουμε να δούμε την πολυτάραχη και περίφημη ζωή της σοπράνο Μαρίας Κάλλας μέσα από την Jolie.

SHARE THE STORY