«Bridgerton»: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν – Όσα θα δούμε στη δημοφιλή σειρά

«Bridgerton»: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν – Όσα θα δούμε στη δημοφιλή σειρά 1
@netflix

To νέο πρόσωπο της σειράς και η εξέλιξη της υπόθεσης - «Ζητάμε ένα θερμό καλωσόρισμα στο νεότερο μέλος, τον Ton», αναφέρεται στη λεζάντα.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Το «Bridgerton» εξακολουθεί να είναι ψηλά στη λίστα του Netflix, με τους θαυμαστές της γνωστής σειράς εποχής να ανυπομονούν για τον τέταρτο κύκλο. Πριν από λίγες ώρες, ήρθε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του τέταρτου κύκλου, προκαλώντας ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Η νέα σεζόν εστιάζει στον δεύτερο γιο της οικογένειας Bridgerton, τον μποέμ καλλιτέχνη Benedict και την προσπάθειά του να βρει την πραγματική αγάπη.

Η πλοκή του τέταρτου κύκλου βασίζεται στο τρίτο βιβλίο της Τζούλια Κουίν, «An Offer from a Gentleman», στο οποίο ο Benedict αναζητά την «κυρία με τα ασημένια ρούχα» που συναντά σε έναν χορό μεταμφιέσεων της μητέρας του, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι μια χαμηλών τόνων γυναίκα με το όνομα Sophie.

Το βασικό καστ της σειράς αναμένεται να επιστρέψει ενώ πρόκειται να ενταχθούν και νέα πρόσωπα, όπως η Κορεο-Αυστραλή Yerin Ha, η οποία θα πρωταγωνιστήσει ως Sophie. Στο μυθιστόρημα, είναι η κόρη ενός κόμη και μια υπηρέτριάς του. Μεγάλωσε στο σπίτι του πατέρα της, αν και ποτέ δεν την αναγνώρισε δημόσια ως κόρη του.

To νέο πρόσωπο που εντάσσεται στη σειρά

«Αγαπητέ αναγνώστη, καθώς οι προετοιμασίες για την επόμενη κοινωνική σεζόν είναι σχεδόν σε εξέλιξη, ζητάμε ένα θερμό καλωσόρισμα στο νεότερο μέλος, τον Ton», αναφέρεται στη λεζάντα.

Στο βίντεο βλέπουμε την Yerin Ha να πλησιάζει μια γκαρνταρόμπα με ρούχα εποχής και να πιάνει ένα ζευγάρι ασημένια γάντια.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2025, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σεζόν.

YouTube video player

Μέχρι να κυκλοφορήσει όμως η νέα σεζόν του «Bridgerton», μπορείτε να βρείτε Οσκαρικές ταινίες, που στριμάρουν αυτή τη στιγμή στο Νetflix.

SHARE THE STORY

Exit mobile version