Bridgerton: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ της 3ης σεζόν- To ζευγάρι που θα τραβήξει την προσοχή

Πότε κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν της αγαπημένης σειράς και τι αναμένεται να δούμε.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Το «Bridgerton» εξακολουθεί να είναι μία από τις παραγωγές του Netflix με μεγάλη απήχηση στο κοινό, το οποίο δεν κρύβει την ανυπομονησία του για κάθε επόμενη σεζόν. Αυτή τη φορά, η 3η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου με τέσσερα εντυπωσιακά επεισόδια. Τα υπόλοιπα τέσσερα επεισόδια της σεζόν θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα από τις 13 Ιουνίου.

Και ενώ έχουμε λίγες ακόμη ημέρες μέχρι τότε, τουλάχιστον έχουμε το νέο τρέιλερ της σεζόν, το οποίο θα μας δώσει μια γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε. Η νέα σεζόν επικεντρώνεται σε ένα νέο ειδύλλιο που ανθίζει και δεν είναι άλλο από αυτό της Πενέλοπε Φέδερινγκτον και του Κόλιν Μπρίτζερτον.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

Η Πενέλοπε Φέδερινγκτον έχει τελικά εγκαταλείψει τη μακροχρόνια αγάπη της με τον Κόλιν Μπρίτζερτον αφού άκουσε τα απαξιωτικά λόγια του στην τελευταία σεζόν. Ωστόσο, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να βρει σύζυγο, κατά προτίμηση έναν που θα της παρέχει αρκετή ανεξαρτησία για να συνεχίσει τη διπλή της ζωή ως Lady Whistledown, μακριά από τη μητέρα και τις αδερφές της.

Λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, οι προσπάθειες της Πενέλοπε στον γάμο αποτυγχάνουν θεαματικά. Εν τω μεταξύ, ο Κόλιν επιστρέφει από τα καλοκαιρινά του ταξίδια με νέα εμφάνιση και μια σοβαρή αίσθηση αιφνιδιασμού. Αλλά είναι απογοητευμένος όταν συνειδητοποιεί ότι η Πενέλοπε, το ένα άτομο που τον εκτιμούσε πάντα όπως ήταν, τον αγνοεί.

Ανυπομονώντας να κερδίσει ξανά τη φιλία της, ο Κόλιν προσφέρει τη βοήθειά του την Πενέλοπε με τρόπους εμπιστοσύνης για να τη βοηθήσει να βρει σύζυγο. Αλλά όταν τα μαθήματά του αρχίζουν να λειτουργούν πολύ καλά, ο Κόλιν ξεκινάει να έχει συναισθήματα που δύσκολα θα διαχειριστεί.

Φυσικά η πλοκή συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και όπως θα δούμε στο παιχνίδι μπαίνουν και τα γύρω πρόσωπα, φέρνοντας εξελίξεις και στην «Lady Whistledown».

SHARE THE STORY