Angelina Jolie: Εμφανίστηκε με μπεζ καμπαρντίνα στη Βενετία – Το must have item για το Φθινόπωρο

Η Angelina Jolie έφτασε στην Ιταλία ενόψει του 81ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με σουπερ στιλάτη εμφάνιση.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Angelina Jolie: Εμφανίστηκε με μπεζ καμπαρντίνα στη Βενετία – Το must have item για το Φθινόπωρο 2
Getty Images/ Ideal Image

Το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκινά και πλήθος λαμπερών προσώπων αναμένεται να το επισκεφτούν χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές. Φυσικά εκτός από τις στιλάτες εμφανίσεις τους θα απολαύσουμε και συναρπαστικές ταινίες. Από τις 27 Αυγούστου ξεκίνησαν να φτάνουν σταρς όπως η Angeline Jolie, η Amal με τον σύζυγο της, George Clooney και η Jenna Ortega.
Οι φωτογράφοι εντόπισαν την Angelina Jolie στο αεροδρόμιο και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέροχο στιλάτο look της κατά την είσοδο της.

Η ηθοποιός, σκηνοθέτις και επιχειρηματίας επέλεξε να φορέσει μια ανοιχτή μπεζ καμπαρντίνα με κοντά μανίκια και μαύρα κουμπιά, από τον Christian Dior και να τη συνδυάσει με μια μεταξένια μαύρη μάξι φούστα και μαύρες μπότες. Αυτό το outfit κηρύσσει και επίσημα την έναρξη του φθινοπώρου. Το μινιμαλιστικό outfit ολοκλήρωσαν τα statement μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι μικρά ασημένια σκουλαρίκια.

Angelina Jolie: Εμφανίστηκε με μπεζ καμπαρντίνα στη Βενετία – Το must have item για το Φθινόπωρο 3

Getty Images/ Ideal Image

Η ηθοποιός μπορεί να ήταν αρχικά διστακτική για το ρόλο της εμβληματικής Μαρίας Κάλλας, αλλά αγκάλιασε την πρόκληση, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία της ταινίας «Maria», η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Ο Pablo Larrain πρότεινε στην Angelina Jolie, το 2021 τον απρόσμενο ρόλο και εκείνη μετά από σκέψεις τον αποδέχτηκε.

Μάλιστα, η συμπαραγωγή είναι ελληνική και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι, τη Βουδαπέστη το Μιλάνο, αλλά και στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Κατάκολο.

SHARE THE STORY