Χρόνος προετοιμασίας: 60´ | Χρόνος μαγειρέματος: 60´
Βαθμός δυσκολίας: **
Υλικά
(Mερίδες 8)
1 συκωταριά από μικρό αρνί
1 αντεριά από μικρό αρνί
¼ φλιτζ. ε.π. ελαιόλαδο
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 μαρούλια χοντροκομμένα
1 μικρό ματσάκι άνηθο
2 φλιτζ. ζωμό κρέατος (ή νερό)
⅓ φλιτζ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα
Αλάτι, πιπέρι
2 αβγά
2 μέτρια λεμόνια
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Πλένουμε τη συκωταριά και γυρίζουμε τα εντεράκια (πλέον μπορούμε να ζητήσουμε στο κρεοπωλείο να μας τα δώσουν καθαρισμένα).
Δένουμε τα εντεράκια σε ματσάκι ή τα πλέκουμε για πιο εύκολη διαχείριση. Τα αφήνουμε σε μπολ με στημένο λεμόνι και αλάτι για να ασπρίσουν μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά.